Glömska ?

Vissa saker vill man glömma men misslyckas , andra saker vill man minnas men misslyckas. Varför är det så ? Det är ju fullständigt vansinnigt om man tänker efter!
Eller kanske inte egentligen, för om man kunde glömma sina misstag till exempel hur fan ska man du undvika att göra dom igen ? Sen kanske det är så att man vill glömma annat men då kanske man inte är försiktigare nästa gång och gör samma sak igen.
Fast det gör ont kan det vara bra att minnas vissa saker. Sen finns det ju undantag för allt.
Men det där med minnet är roligt eller ja mitt är varken det ena eller andra för det finns inte. tjugofem snart och totalt glömsk , snyggt !

Annars är det kväll när jag skriver ner dessa ord och jag ligger i soffan med datorn i knät och lyssnar på musik, inget ovanligt med denna afton alltså....


Och om det är någon som läser den här skiten kommentera gärna !
Dagens +/-
+ Snart är det Cash igen
-  var fan är snön ??

Öststatsväder...


Regn och åter regn, hm ? Ja vad säger man det är ju lika varje år , man borde ju vara van vid det här laget tycker man. MEN det blir man aldrig, man tycker det är lika deprimerande varje år och längtar tillbaka till sol och den satans hettan vilken man klagar på. Man är aldrig nöjd! Varför klagar man hela tiden ? Det finns folk som har det värre helt klart och tänker man efter så är tillvaron ganska behaglig . Man är inte hemlös och man har nära och kära omkring sig och man får käka och dricka gott om man nu har lust  till det ...

Idag har det väl inte hänt så mycket och det är kanske inte så dumt ? Man uppskattar desto mer när det händer något istället! Som till exempel på fredag ska jag se Magnus Betner och det kommer bli jävligt roligt det, för han är en rolig jävel tycker jag. Det kommer jag uppskatta.

Har börjat på en ny bok, som är en politisk thriller , visserligen så är den skriven i JAG form och det tycker jag suger men den är rolig på sitt vis så jag försöker ignorera det. Namnet ?  Spökskrivaren skriven av Robert Harris. Har aldrig läst något av han förut, tror jag.
Nej nu ska jag fortsätta med mitt återkommer när jag får lust igen

Dagens +/-
+ Läste att Cage, skålespelaren nästa är pank - hysteriskt roligt
- Energin är nere på noll (Gäsp)

Lördag

Ha ! Idag har man vandrat down the memory lane ! Barndomens glada dagar , ja det var tider det . Nu är det bara bekymmer som gäller för av någon anledning är det dom man fokuserar på, fast man borde fokusera på det som är bra istället. Men det kanske är så i dagens samhälle man får inte verkar för glad och positiv för det passar sig inte, kanske svenskar alltid har varit så?
Läser man i tidningarna blir man rädd för människan , med dess fixering för kändisar (dom skiter väl som alla andra ?) och annat plus att allt ska diskuteras och blåsas upp till något viktigt. Ibland är det kanske bäst att låta vissa saker vara som det är? Jag menar att man kan inte ändra på vissa saker OCH ALLA KAN INTE FÅ SOM DOM VILL ! protester hit och åsikter dit! Well åsikter är som med rövar alla har en...

Dagens plus och minus
+ Solen sken
- Kändisar - varför kämpa med att bli känd för att sen kämpa med att inte kännas igen ?

sin egen lyckas smed?

Är man sin egen lyckas smed eller är det nån högre makt som fingrar med det hela ? Eller vill man gärna skylla på något annat när man inte lyckas på ett tillfredsställande sätt ?  Men inget kommer någonsin att vara lätt, den illusionen försvann ungefär med moders mjölken och nu sitter man här framför en dator och ber till högre makter att vindarna ska vända, men varför ? Är det så att hoppet ändå aldrig riktigt dör ? Fast det känns så?
Förvirrad är man också på allt, hur är det nu? Är man rädd för svaret, ställer man inte frågan och kastar sig sig in i en tillvaro av osäkerhet och frågor som snurrar som flugor kring en hög med skit...
Livet är ett spel och jag är dålig på det.

Tillbaka

Har inte skrivit på ett tag för det kändes töntigt, men nu blev jag sugen igen hähä
Tänkte man kanske kunde spy ur sig lite saker som ligger i huvudet och snurrar och samtidigt kan ju folk få en bild av hur dum i huvudet man är PÅ RIKTIGT....


Radion är igång och jag sitter framför datorn med en kaffe kopp och funderar, va fan händer ?
Är det så här livet ska vara ? Sitta och dricka kaffe med radion igång , är jag 70 eller vad då??
Inte så spännande kanske , och det händer just inget spännande heller, var och spelade NHL till xbox igår gamla då inte 360 och det var fan roligaste man gjort på länge ! det säger ju det mesta igentligen.

jag är trött på internet,är trött på tv och jag börjar glida ur min läs period igen så nu sitter tristessen som ett skott i krysset! livet börjar bli en upprepning och det känns ju skit roligt.

Arbetslös är man också, det är ju en perfekt tristess skapare det också, skit .

Näe återkommer när det rycker i berättar tarmen igen höhö

Tja !



RSS 2.0